Tjenester

Skyløsninger, nettverk, disaster recovery, virtual desktop, klienthåndtering er vi skikkelig flinke til.
Og dersom du bare trenger en hjelpende hånd med en treg pc? Slapp av, dette fikser vi.

Support Consulting

Konsulent-tjenester tilpasset deres behov. Ekstern it avdeling? Treg pc? Dårlig wifi? Nytt kubernetes cluster i shyen? Vi hjelper dere

Våre konsulenter kan mye, og dersom vi ikke kan det lærer vi oss det. Dette lever vi for.

Derfor ønsker vi å være deres personlige rådgiver i en hektisk IT-hverdag. Enten det gjelder nytt nettverk, krypterte filer på pcen, optimalisering av data, flytt av tjenester til shyen, eller  en full overhaling av deres IT-miljø.

Sikkerhet

De siste årene har flere og flere bedrifter blitt utsatt for angrep som stanser eller forhindrer driften til selskapet. Ved å sikre selskapets data og prosesser skal det mye til for en angriper å utføre et suksessfult angrep. Shyer hjelper deg med å bli sikker.

Sikring av klienter.

Sikring av nettverk.

Sikring av epost og dokumenter.

Sikring av shyen.

Backup og disaster recovery.

Nettverk i Shyen

Nettverket er skjelettet i ethvert IT-miljø, så hvorfor skal dere nøye dere med buffring, dårlig dekning, lav sikkerhet og treg opplastning? Hva med et profesjonelt kablet og trådløst nett istedet?

Vi har partnere og kompetanse på nettverk for både private og bedrifter. Vi ønsker ikke at du som kunde skal bruke tid på å feilsøke hvorfor ting går tregt eller hvorfor du ikke kommer på wifi.

Vi leverer en sikker og stabil løsning for deg.

Shyer kan tilby rådgivning og oppsett enten du er et hotel, en liten bedrift eller en stor bedrift med mange etasjer som skal dekkes med kablede punkter og trådløs dekning i hver eneste krok.

Shyløsninger

Har du en gammel applikasjon på en gammel server på kontoret? Vi hjelper deg med å sette opp en sikker løsning i shyen slik at ditt program kan brukes fra hvor som helst.

Shyer har relevante Microsoft sertifiseringer for å bistå kundene med alt fra oppsett, rådgivning og korrekt lisensiering til optimalisering og sikring av løsningene. Vil du fjerne databaseserveren fra kontorlokalene dine og få den Shy-ifisert?

Har du servere eller tjenester i Azure som du trenger å få optimalisert? Kanskje de ikke trenger å være på om natten? Vi hjelper deg.