IMG_1227.jpg

Våre partnere

UTVALG PARTNERE

Shyer har nøye utvalgte partnere som gjennom en årrekke har bevist at de leverer tjenester og service som overgår kundenes forventninger. Sammen med partnerene har vi mulighet til å levere markedest desidert beste produkter og tjenester som er tilpasset deres behov. 

 
 
HPE Aruba

Aruba sine nettverkskomponenter, vere seg aksesspunkt, kjerneswitcher eller kantswitcher er i verdensklasse. Sammen med Aruba har vi laget unike løsninger på deres Management platform Aruba Central for bla. hotellbransjen. La oss sammen se hva vi kan gjøre for din bedrift for en mer effektiv og sikker nettverksløsning. 

EVINY

Eviny er vestlandest største tilbyder av fiber til bedriftsmarkedet og har mulighet til å levere i hele landet. Med Eviny på laget har vi i Shyer tilgang til markedets beste internett tjenester og blandt landets beste på kundeservice hvis ulykken først skulle være ute. 

 
Telia

Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og IOT. Vi i Shyer er stolte over å kunne rådgi deres bedrift med morgendagensløsninger fra Telia. 

aruba-HP-Enterprise-Company-Logo-Black.p
223px-Telia_Scandinavia_Logo.svg.png
eviny black.png